Aventura lui Cristiano Bergodi pe banca Stelei s-a terminat dupa 0-0 cu Sheriff Tiraspol in Europa League, patronul Gigi Becali luand aceasta hotarare dupa ce antrenorul italian nu l-a lasat sa intre la pauza in vestiarul jucatorilor. Dupa miezul noptii Bergodi si-a luat la revedere de la jucatori, in timp ce fanii ros-albastrilor au fost prezenti la arena pentru a-i cere socoteala patronului.

Despre conflictul cu Bergodi:

"Din punctul meu de vedere am incheiat colaborarea cu Bergodi. Il va anunta Renzo Rossi de decizia mea. Am vrut sa merg la pauza la vestiare, iar el a facut un gest umilitor, ceva de genul . M-am simtit umilit si nerespectat. Nu m-a deranjat neaparat pentru ca m-a oprit sa vorbesc cu jucatorii, ci modul in care a facut-o. Au vazut si jucatorii acele momente si m-am simtit foarte prost. Mai bine plecam acasa decat sa iau parte la un astfel de moment. Pot sa iau maine Liga Campionilor, dar fara demnitate nu am ce face cu ea. Fara demnitate mor" - Gigi Becali (sport.ro).

Despre remiza cu Sheriff:

"Nu e un rezultat rau, e rusinos, pentru ca echipa aceasta e mai slaba decat Ujpest sau Motherwell. Ei nu au jucat nimic, dar nici noi nu am fost mai buni. In viata mea nu am fost la pauza la cabine pana azi. Nu m-a lasat Bergodi sa le spun ceva. Numai faptul ca eu am aparut acolo trebuia sa le dea de gandit"

Despre despartirea de Bergodi:

"I-am spus lui Renzo Rossi, asa cum ati venit la Steaua cu dragoste, asa putem sa ne despartim prieteneste. Transmite-i lui Bergodi ca s-a incheiat colaborarea noastra! Maine (nr. vineri) voi anunta noul antrenor"

Despre relatia patron - antrenor la echipa din Ghencea:

"Mi-e rusine si mi-e jena, mai multe nu stiu ce sa mai spun. Nu vreau sa comentez aiurea acum. Voi lua maine masuri si o să le aflati atunci. Eu vad altfel lucrurile despre relatia patron-antrenor decat le vede presa. Toti cei pe care ii platesc sunt angajatii mei. Intai voi discuta cu angajatii mei, dar veti vedea ce inseamna sa nu il respecti pe Becali"

Despre noul antrenor:

"Nu pot sa spun daca va fi Panduru, pe el l-am adus ca manager sportiv. El a zis ca nu vrea postul lui Bergodi, dar nu stia ce noroc va da peste el. O sa discutam, iar daca va spune «da», atunci el este sigur noul antrenor" - Gigi Becali (gsptv).

Cu toate ca Panduru era vazut de toti ca mare favorit pentru a prelua postul de antrenor, fostul international si-a respectat promisiunea facuta cu cateva zile in urma ("Nu am venit sa-i iau locul lui Bergodi"), iar noul tehnician al formatiei din Ghencea este Mihai Stoichita. El va conduce primul antrenament al Stelei, vineri, de la ora 10:30. Sedinta de pregatire va avea loc pe unul dintre terenurile din Complexul Sportiv Steaua si va fi deschisa integral presei, informeaza NewsIn. Managerul general al clubului, Basarab Panduru, a refuzat sa preia echipa - a anuntat, joi noaptea, patronul Gigi Becali.

In alta ordine de idei, suporterii Stelei au anuntat ca se vor strange vineri, incepand cu ora 10, la antrenamentul echipe pentru a protesta impotriva finantatorului Gigi Becali, noteaza site-ul suporterilor stelisti.