CFR Cluj a produs surpriza la debutul in Liga Campionilor si spera ca si in Europa League sa faca o impresie buna. Constienti ca ii asteapta un meci greu la Cluj, danezii de la FC Copenhaga sunt increzatori in fortele proprii si vor prima victorie in Europa League.

Antrenor CFR Cluj, Antonio Conceicao: "Obiectivul nostru e sa castigam, punctul nostru forte trebuie sa fie echilibrul. Daca ne vom apara bine si vom ataca bine, vom reusi sa ne impunem. Atmosfera in lot e pozitiva, chiar daca am pierdut la Pandurii, nu ne-am demoralizat, daca ne concentram putem obtine ce ne propunem".

Antrenor FC Copenhaga, Stale Solbakken: "Cred ca sintem pregatiti pentru partida cu CFR. Clujul are o echipa foarte puternica, dar pentru noi orice meci pe care il castigam in deplasare e bun. Intr-un fel suntem la acelasi nivel, doua echipe cu aproape acelasi nivel de joc. Imi place Culio, Peralta, Y. Kone, Dubarbier, sint jucatori buni care pot juca la un nivel mare" (cfrmania.ro)

Ultimele partide disputate:

Odense BK - FC Copenhaga 1-1

Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 1-0

* Partida dintre CFR Cluj si FC Copenhaga se va disputa, joi, de la ora 22:00, in direct pe sport.ro si in format LiveText pe Hotnews.ro.