Dupa euforia meciurilor cu Slovan Liberec si Steaua, Dinamo a pierdut in campionatul intern in fata Otelului lui Dorinel Munteanu. In meciul de debut in Europa League, alb-rosii au incredere insa ca vor pasi cu dreptul. Austriecii isi respecta adversarul, dar declara ca nu vor irosi ocaziile si ii vor taxa pe dinamovisti cu sange rece.

Antrenor Dinamo, Dario Bonetti: "Sturm e o formatie puternica. Dar nu sunt preocupat de ei ci de ai mei, pentru ca fotbalul este imprevizibil, nu exista certitudini. Graz a condus cu 3-0 etapa trecuta si a fost egalata, dar asta nu inseamna ca se va intampla la fel. Nu e nimic usor in grupa asta. Vrem calificarea si trebuie sa ne concentram la tot". (dinamovisti.ro)

Antrenor Sturm Graz, Franco Foda: "Deoarece jucam acasa, sansele noastre de a castiga meciul cu Dinamo sunt mai mari de 50%. Trebuie insa sa avem rabdare, sa fim atenti la contra-atacurile periculoase ale romanilor, iar cand vom avea oportunitati, sa le fructificam cu sange rece. Toate echipele romanesti sunt puternice. Antrenorul lui Dinamo este Bonetti, un tehnician care dispune de o defensiva solida, caruia ii place disciplina de grup. Cei mai periculosi jucatori ai lor? Niculae, Niculescu si Torje" (dinamovisti.ro)

Ultimele partide disputate:

Dinamo - Otelul 0-1

Sturm Graz - LASK Linz 3-3

*Partida dintre Sturm Graz si Dinamo Bucuresi se va disputa joi, de la ora 20:00, si va putea fi urmarita in direct pe ProTv si in format LiveText pe Hotnews.ro.