Dupa ce a calcat cu stangul in Liga Campionilor, antrenorul Unirii Urziceni isi lauda adversarii, mult mai puternici, atat pe hartie, cat si pe teren. Ialomitenii au fost aproape de a intra la pauza cu un rezultat de egalitate, dar Luis Fabiano i-a surprins in minutul 45.

Dan Petrescu: "Sevilla a reusit sa-si tina cei mai buni jucatori. Pe cand eram fotbalist am infruntat multi atacanti de valoare, dar niciunul nu se compara cu Luis Fabiano. Cu el in teren, Sevilla va mai castiga multe partide. Este cel mai bun atacant din lume in acest moment. Noi am suferit, deoarece nu avem experienta intr-o astfel de competitie si pentru ca jucatorii au fost coplesiti de importanta meciului. Cred ca momentul psihologic al intalnirii s-a petrecut in prelungirile primei reprize, atunci cand am primit primul gol" (As - Mediafax)

Manolo Jimenez: "Unirea are jucatori de calitate si s-a inchis foarte bine. Trebuia sa avem rabdare, pentru ca au facut o partida foarte buna, interesanta din punct de vedere defensiv si ne-au pus probleme. Unirea poate sa produca multe surprize in aceasta grupa. E puternica, alearga mult, stie ce are si unde se afla. (sevillafc.es)