Dupa modelul CFR, Unirea Urziceni va incerca sa uimeasca Europa cu o victorie la debutul in Liga Campionilor, in fata unei echipe mult mai bine cotate. Campioana Romaniei pleaca din start cu sansa a doua, dar nu trebuie neglijat norocul incepatorului.

Dan Petrescu: "Sevilla este favorita grupei si as fi preferat ca meciul de debut sa fie impotriva altei echipe. Este un meci foarte important pentru noi, pentru cariera mea si a jucatorilor. N-am venit aici pentru a face schimb de tricouri. Vom incerca prin mijloacele noastre sa castigam, pentru ca altfel nu mai veneam pana aici. Sevilla este clar favorita, dar in fotbal orice e posibil. Vom avea nevoie de mult noroc".

Manolo Jimenez: "Ne respectam adversarii din primul meci asa cum ii respectam pe Rangers si Stuttgart. Unirea este o ecuatie necunoscuta, dar este campioana Romaniei. Se apara bine, de aceea trebuie sa fim rabdatori si sa nu le dam posibilitatea contra-atacurilor. As minti daca as spune ca o cunosc pe Unirea bine, dar au jucatori experimentati, care vor lucruri mari".

* Inainte de partida cu Unirea Urziceni, Sevilla l-a recuperat pe Sergio Sanchev, jucator indisponibil din 11 septembrie din cauza unei faringite. Insa antrenorul Jimenez nu i-a putut pastra in lot pe Konko si Duscher, jucatorii acuzand o leziune la tendonul lui Ahile, respectiv dureri de spate. (sevillafc.es)

Lot Sevilla: Palop, Javi Varas, Sergio Sánchez, Adriano, Fernando Navarro, Squillaci, Escude, Fazio, Lolo, Renato, Zokora, Capel, Jesus Navas, Perotti, Kone, Kanoute, Negredo, Luis Fabiano.