Violente pe un stadion din Franta. Un meci de fotbal dintr-o liga inferioara s-a transformat imediat intr-o scena de groaza in momentul in care un jucator al echipei Bollene (Vaucluse) a iesit de la vestiare cu un pistol si a ranit un alt fotbalist din echipa adversa, rezerva la acea partida.

Potrivit AP, fotbalistul a iesit de la vestiare cu un pistol in mana si a inceput sa traga in directia spectatorilor. Singurul glont pe care l-a tras a nimerit un jucator al echipei adverse, care era rezerva in acel meci. Victima a fost ranita in stomac, dar din fericire glontul nu a atins organe vitale.

"La finalul partidei au fost cateva schimburi de cuvinte pe un ton mai ridicat, dar nimic serios. Daca am ajuns pana in acest stadiu e grav. Jucatorul avea un pistol ascuns in geanta. Cum se poate ca cineva sa vina la un meci de fotbal cu o arma? Dupa ce a tras, a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cu o privire rece, cu genata intr-o mana, cu pistolul in cealalta si fara sa priveasca inapoi", a declarat presedintele echipei adverse.

Autorul incidentului a plecat imediat la volanul masinii sale iar jandarmeria inca il cauta. Anchetatorii incearca sa stabileasca motivele care l-au facut pe fotbalist sa recurga la acest gest.