Basarab Panduru este, incepand de vineri, noul director sportiv al Stelei, functie ramasa vacanta dupa plecarea lui Adrian Ilie de la formatia din Bulevardul Ghencea. "El va fi mana de fier de acum incolo, va fi militarie la Steaua", a declarat patronul ros-albastrilor.

"M-am inteles cu Panduru. El va fi mana de fier de acum incolo in Ghencea. Aveam nevoie de unul ca el si sunt bucuros ca am ajuns la o intelegere. Nu poti face performanta daca lasi jucatorii de capul lor. De acum incolo va fi militarie la Steaua. Panduru se va ocupa de asta!" - Gigi Becali (sport.ro).

"Vreau sa fac ca la Unirea Urziceni, Dan Petrescu are un secret si acela este disciplina. Numai cu dictatura se poate face performanta. Bergodi nu trebuie sa se simta amenintat. El este ca un copil, nu ma supara declaratiile lui. El stie ca nu ma bag la echipa si isi vede de treaba lui", a conchis Gigi Becali.

"Eu am o parere foarte buna depre Basarab Panduru. Este unul dintre putinii oameni care e foarte interesat de fotbal, stie mii de jucatori. Pandi e un om cu personalitate, cu initiativa, nu imi va cere parerea in legatura cu Steaua" - Mihai Stoica (gsptv).

Panduru se va ocupa, printre altele, de transferurile de jucatori si va asigura legatura dintre prima si a doua echipa din Ghencea. Vizat pentru postul de director sportiv a mai fost si Daniel Prodan, dar fostul international a refuzat preferand sa ramana in cadrul Federatiei Romane de Fotbal.