Echipa din Giulesti a lui George Copos ar putea fi preluata de multimilionarul german, Lutz Stache. Negocierile sunt secrete si urmeaza sa se incheie in urmatoarele saptamani, dupa cum a declarat Stache, aflat joi, intr-o vizita scurta in Romania. "Suntem in negocieri, am decis ca aceste negocieri sa fie facute in secret, detinem secretul tuturor detaliilor", a declarat pentru HotNews.ro, Lutz Stache.

"Sunt interesat de Rapid, bineinteles, din pacate am aparut prin foarte multe ziare din Romania. Speram ca in viitorul apropiat vom merge mai departe in negocieri, ne straduim sa mergem inainte si speram ca in urmatoarele saptamani sa se termine totul", a spus Stache.

Lutz Stache nu doreste sa dea detalii despre negocierile care au loc pentru vanzarea Rapidului. Suma care s-a vehiculat pana acum este de 12 milioane de euro, insa ea nu a fost confirmata de catre omul de afaceri german.

Echipa de fotbal Rapid a fost scoasa la vanzare de George Copos in urma cu doi ani. Toate negocierile care au avut loc pana acum au esuat. Fahti Taher se aratase interesat de achizitionarea gruparii din Giulesti.

Stache este bun prieten cu Laurentiu Reghecampf, care-l ajuta la negocierile cu George Copos. Cei doi se cunosc din perioada in care Reghecampf a jucat la Energie Cottbus.

Cine este Lutz Stache

Lutz Stache are 54 de ani, este din Berlinul de Est si s-a stabilit de cativa ani la Cottbus. Averea lui este estimata la un miliard de euro, iar in ultimele luni afaceristul a fost in Romania, la partidele Rapidului cu FC Timisoara si Unirea Alba Iulia.

Stache a detinut grupul de firme Simcor Oradea, vandut acum un an contra sumei de 53 de milioane de euro producatorului de materiale de constructii MACON Deva (detinut de fondul de investitii polonez Enterprise Investors).

In 2005, Lutz Stache a fondat ACOM SA, cu sediul la Bucuresti. De asemenea, Stache, prin AHG Industry, grupul pe care il detine in Germania, este unul din sponsorii lui Energie Cottbus, formatie al carei tricou l-a imbracat Laurentiu Reghecampf.