Alessio Secco, directorul sportiv al lui Juventus, a declarat ca problema lui Adrian Mutu cu datoria imensa catre Chelsea il priveste doar pe atacantul roman, clubul italian nedorind sa fie implicat in niciun fel in povestea datoriei de 17 milioane de euro a Briliantului catre formatia de pe Stamford Bridge, informeaza Goal.com.

"Pana in prezent nu am primit niciun fel de instiintare, dar i-am alertat pe avocatii nostri care se ocupa de caz. In momentul in care se va cere o pozitie oficiala din partea clubului in aceasta privinta, vom sti cum sa raspundem. Aceasta problema il priveste doar pe jucator nu si pe societatea noastra", a declarat Alessio Secco, cel care a fost team-manager atunci cand Adrian a evoluat pentru Batrana Doamna.

Reactia italienilor vine la doar o zi distanta dupa ce Ioan Becali, impresarul romanului, a precizat ca Juventus ar trebui sa se implice in problema datoriei lui Adrian Mutu, tinand cont de faptul ca italienii l-au luat gratis pe roman (au luat bani prin vanzarea sa la Fiorentina) si i-au promis verbal acestuia ca il vor sprijini in cazul in care vor aparea complicatii.

Chelsea Londra i-a reziliat intelegerea lui Adrian Mutu in data de 29 octombrie 2004, imediat dupa ce romanul a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Fotbalistul a fost suspendat 7 luni, pana pe 18 mai 2005, dupa care a ajuns la Juventus Torino din postura de fotbalist liber de contract. Londonezii au declarat ca acest scandal le-a provocat pierderi de 13 milioane de lire sterline si cer ca Adrian Mutu sa le plateasca suma de 17.173.990 euro.