Anglia vrea sa-si ia revansa in fata croatilor lui Slaven Bilic. Dupa ce selectionata Croatiei a spulbert sansa englezilor de a participa la Euro 2008, cele doua echipe se intalnesc din nou pe Wembley, intr-un meci din preliminariile pentru CM 2010, transmis in direct de SportKlub, miercuri, de la ora 22:00.

"A fost oribil sa ratam un turneu major chiar in fata propriilor fani. Ca si jucator te marcheaza. Am carat cu noi aceasta povara timp de multe saptamani si a fost dureros cand ne-am uitat la Euro 2008 din fata televizorului. Dar acum avem mai multa incredere in noi, am crescut mult ca echipa", a declarat Frank Lampard. Englezii au nevoie de victorie in partida de miercuri pentru a-si asigura calificarea la Mondialul din Africa de Sud.

Clasament Grupa 6:

1. Anglia 21 puncte

2. Croatia 17 puncte

3. Ucraina 14 puncte

4. Belarus 9 puncte

5. Kazakhstan 3 puncte

6. Andorra 0 puncte

Meciul dintre Anglia si Croatia, din preliminariile CM 2010, va fi transmis in direct de la ora 22:00 de SportKlub. Partida va fi prefatata, incepand cu ora 21:00, de studioul special SportKlub, acolo unde specialistii postului vor oferi ultimele noutati din cele doua tabere.