Francezul de la Panathinaikos, Djibril Cisse a fost victima rasismului in partida amicala de duminica pe care echipa sa a disputat-o in compania celor de la Olympiakos Volos. Suporterii au scandat sloganuri rasiste, au imitat sunete de maimuta si au aruncat cu sticle spre fostul jucator de la Marseille. Francezul nu a acceptat "darul" grecilor si a aruncat una din sticle inapoi in tribune. Cisse a amenintat ca va denunta incidentul la UEFA.

"Nu am venit in Grecia pentru a suporta atacuri rasiste si nici ca suporterii sa imite sunete de maimuta de fiecare data cand ating balonul. Asta este prima data in cariera mea cand sunt tratat in asemenea fel. Ceea ce s-a intamplat nu va ramane nepedepsit. M-am indreptat catre fani sa le spun sa taca si ei au inceput sa arunce cu sticle in mine. Le-am aruncat una inapoi", a declarat francezul potrivit Globo.

Henk Ten Cate, antrenorul gruparii Panathinaikos si-a criticat elevul pentru ca a raspuns provocarilor fanilor: "Un jucator de la Panathinaikos trebuie sa fie profesionist si nu are voie sa reactioneze asa, chiar daca a fost tratat in asemenea hal. El mi-a explicat dupa meci ca i-a adus arbitrului la cunostinta de doua ori incidentele, dar centralul nu a facut nimic".

Cisse a marcat singurul gol al celor de la Panathinaikos, in partida amicala pe care Olympiakos Volos a castigat-o cu 2-1.