Controlul efectuat in cursul zilei de luni a scos la iveala faptul ca fotbalistul roman Adrian Mutu sufera de o accidentare de gradul I la muschiul croitor, afectiune care-l tine pe atacant departe de fotbal pentru aproximativ 10 zile, informeaza site-ul oficial al Fiorentinei.

"Clubul Fiorentina anunta ca jucatorul Adrian Mutu a revenit la Florenta pentru a efectua testele de diagnosticare a leziunii ce a cauzat durerile la coapsa dreapta, accentuate in timpul antrenamentelor de la echipa sa nationala. Aceste investigatii au relevat o accidentare de gradul intai la muschiul croitor. Tratamentul de vindecare a inceput deja, iar prognoza pentru recuperare este in jur de zece zile", se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al Fiorentinei.

In urma unui control efectuat in data de 2 septembrie, Pompiliu Popescu, medicul echipei nationale a Romaniei, a precizat ca microleziunea de care sufera Mutu la coapsa dreapta nu s-a ameliorat, fotbalistul ratand astfel dubla cu Franta si Austria din preliminariile pentru Cupa Mondiala de Fotbal.