Mircea Sandu este multumit de rezultatul reusit de echipa nationala pe terenul Frantei, presedintele FRF fiind de parere ca Razvan Lucescu mai are mult de munca, dar ca pana la startul preliminariilor pentru EURO 2012 va rezolva toate problemele de la prima reprezentativa. "Trebuie sa remarc efortul mare la care sunt dispusi jucatorii dupa venirea lui Razvan", a precizat Nasul la intoarcerea delegatiei tricolore in tara.

"Este al treilea meci al lui Razvan si ce am remarcat pana acum in mod deosebit este efortul foarte mare la care sunt dispusi jucatorii. Pana in toamna anului viitor, cand vor incepe preliminariile pentru Campionatul European, Razvan are timp sa rezolve toate celelalte probleme. Pe Roman l-am remarcat de acum un an si ceva, cand juca la Brasov, intr-un meci cu Vaslui, si il avea ca antrenor tot pe Razvan. Cu Mutu in echipa avem o sansa in plus de a crea o faza fixa sau spatii in apararea adversa. Cu siguranta i-a fost mai greu pe marginea terenului", a declarat Mircea Sandu.

"Am obtinut un rezultat bun, chiar daca nu am facut un meci asa de mare. Cred ca a doua repriza a fost foarte buna pentru noi. Pentru Cupa Mondiala, sansele la calificare erau oricum compromise. Nu a fost niciun examen pentru Lucescu, pentru ca el trebuie sa ne califice la Euro", a precizat Dumitru Dragomir.

Franta si Romania au remizat, scor 1-1, intr-o partida contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2010. In urma acestui rezultat, echipa pregatita de Razvan Lucescu a ratat calificarea la turneul final, in timp ce Cocosii Galici au sanse reduse de a mai castiga grupa.