Cu trei zile inainte de partida cu Franta, Razvan Lucescu s-a trezit in imposibilitatea de a-l folosi pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu. Desi lipseste o piesa importanta din selectionata Romaniei, jucatorii raman la fel de motivati si dornici de a incerca sa scoata un rezultat bun in fata stelelor Frantei. Atentia trebuie concentrata insa pe ceea ce trebuie sa faca romanii si nu pe cat de puternici sunt francezii.

"Sunt suparat, pentru ca imi formasem deja o relatie de joc cu Mutu. Sper ca cel care il inlocuieste sa o faca cat mai bine. Suntem la fel de motivati si fara el, mergem la Paris cu speranta de a castiga. Dar vorbim prea mult despre jocul Frantei si despre cine este Franta. Va trebui sa ne gandim mai mult la jocul nostru si la ce facem noi. La Constanta am condus cu 2-0, noi jucatorii trebuie sa fim primii care cred in sansa Romaniei. Increderea este foarte importanta", a declarat Ciprian Marica.

"Trebuie sa ne descurcam si fara Mutu si sa ne indeplinim obiectivul. Sper sa o facem bine. Din punct de vedere medical sunt bine. Am avut o contuzie, dar sunt 100% refacut. Mergem la Paris sa castigam. Nici in Ungaria nu castigaseram de multi ani si am facut-o acum. Putem invinge si la Paris. Trebuie sa credem in sansa noastra", a mentionat portarul Dani Coman.