Raymond Domenech, selectionerul Frantei, este rezervat inainte de partida cu Romania, antrenorul fiind de parere ca nationala romana nu mai are nimic de pierdut, lucru care o face extrem de periculoasa. De asemenea, schimbarea de la nivelul bancii tehnice va da un nou suflu unei echipe care vine la Paris cu gandul de a castiga puncte.

"Nu va fi usor. Romania nu are nimic de pierdut. A castigat in Lituania cu 1-0, ceea ce o face sa spere ca va prinde cel putin un loc de baraj. Sunt pe undeva linistiti. Au schimbat antrenorul, asta are intotdeauna efect la primele meciuri", a declarat Raymond Domenech.

"Avem un grup extraordinar. A doua repriza din Romania, de la Constanta, a fost exceptionala la acest nivel. La pauza, jucatorii au inteles ca era vorba de viitorul lor la Cupa Mondiala. In al doilea mitan i-am mancat pe romani", a conchis Domenech.

In alta ordine de idei, presa din Hexagon il critica dur pe antrenorul Cocosilor Galici, despre care spune ca nu a reusit in cinci ani de zile sa imprime primei reprezentative un stil.

"Din 2004 si pana azi, inca incercam sa descoperim stilul Domenech. Si acum jocul nostru penduleaza intre plictiseala si incoerenta. Un mare parior in viata sa privata, se pare ca are o incredere oarba in instinctul sau", se scrie in Le Parisien despre Raymond Domenech.

Partida Franta - Romania, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2010, se va disputa sambata, de la ora 22:00, pe stadionul Stade de France.