Atacantul Ionel Danciulescu nu va putea evolua in partidele pe care echipa nationala a Romaniei le va disputa impotriva Frantei si Austriei, in preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2010, din cauza unei accidentari. In locul sau, selectionerul Razvan Lucescu l-a convocat de urgenta pe dinamovistul Adrian Cristea.

"Danciulescu a fost consultat de doctor si s-a constatat ca e accidentat, astfel ca s-a decis inlocuirea sa din lotul nationalei. Nu are nicio legatura cu transferul sau la Alicante. Astfel, a fost convocat de urgenta Adrian Cristea", a declarat Paul Zaharia, ofiterul de presa al FRF (NewsIn).

"E vorba de o accidentare mai veche care imi pune probleme de la meciul tur cu Liberec, cand am fortat sa joc. Acum trebuie sa stau sapte zile, imi pare foarte rau ca ratez un asemenea meci, dar ma bucur pentru Adrian Cristea, care a venit in locul meu. A facut un meci excelent impotriva Stelei" - Ionel Danciulescu (prosport).

In varsta de 32 de ani, Danciulescu a avut unele probleme de sanatate in ultima perioada, acesta evoluand numai o repriza in returul cu Slovan Liberec din Europa League.

Adrian Cristea a bifat sase prezente la prima reprezentativa a Romaniei, mijlocasul fiind unul dintre cei mai buni dinamovisti in derbiul cu Steaua.