Victoria lui Dinamo in fata celor de la Slovan Liberec a uimit presa ceha. Cu un picior deja in grupele Europa League dupa ce au castigat turul la masa verde, cehii nu se asteptau la cosmarul trait in retur. Cainii au revenit, au dus meciul in prelungiri si s-au calificat.

Uefa: "Cel mai dramatic meci a fost in Cehia. Recompensati cu o victorie de 3-0 dupa ce meciul tur cu Dinamo a fost intrerupt din cauza suporterilor, Slovan Liberec era deja cu un picior in grupe. Dar golul din primele minute a lui Andrei Cristea le-a dat de gandit cehilor. Rezerva Marius Niculae a inscris de doua ori dupa pauza si a trimis meciul in prelungiri si mai apoi la penalty-uri, unde romanii au invins cu 9-8".

Site oficial Slovan Liberec: "Romanii au fost mai periculosi, Dinamo reusind o performanta istorica. La finalul meciului, doar fanii dinamovisti se auzeau. Sa speram ca acest esec nu va afecta evolutia lui Slovan din campionat. Fotbalul este cateodata foarte dur", noteaza sursa citata.

Tyden.cz: "Povestea de groaza s-a terminat la penalty-uri. Aceasta este experienta traita de Slovan Liberec. In fata propriiilor suporteri, Liberec nu putea sa inceapa mai prost. Gol Cristea in minutul patru, urmate de zece minute de fotbal uimitor, in care scorul putea deveni destul de periculos. Slovan a incercat sa reintre in meci, dar nu a fost sa fie".

Sport.cz: "Liberec s-a facut de ras in cupele europene, dupa ce a pierdut calificarea la loviturile de departajare. Fotbalistii lui Slovan nu au profitat de victoria la masa verde si au fost in cele din urma invinsi. Antrenorul gazdelor a spus ca Dinamo nu va avea nimic de pierdut si acesta a fost avantajul oaspetilor. Dinamo a fortat pana la 3-0, iar Slovan a trait o adevarata drama la penalty-uri".