Rapid e, din nou, pe punctul de a fi vandut. Patronul George Copos se afla in tratative cu un grup de investitori germani. Mihai Voiculescu, reprezentantul oamenilor de afaceri ce si-au aratat interesul fata de clubul giulestean a declarat pentru Mediafax ca tranzactia va ajunge la final in 4-6 saptamani.

"In ultimele zile au avut loc negocieri pentru eventuala preluare a FC Rapid Bucuresti de catre un grup de oameni de afaceri din Germania. Nu este vorba despre o persoana, ci de un grup. Negocierile sunt coordonate pentru partea germana de Mihai Voiculescu si Laurentiu Reghecampf. Termenul pentru o eventuala preluare a Rapidului de catre oamenii de afaceri din Germania va fi de 4-6 saptamani. Este vorba de preluarea in totalitate a actiunilor detinute de domnul Copos", a declarat Mihai Voiculescu.

"Stadiul actual al negocierilor este verificarea economica si juridica a documentelor la Rapid. Partea financiara, adica pretul, se va stabili in ultima faza a negocierilor", a mentionat reprezentantul grupului de investitori germani.