Dinamovistul Ionel Danciulescu va parasi gruparea din Stefan cel Mare dupa derby-ul cu Steaua. Dupa ce presedintele Nicolae Badea a confirmat interesul formatiei Hercules Alicante pentru jucatorul alb-rosu, antrenorul echipei spaniole, Esteban Vigo a admis, pentru Adevarul, ca Danciulescu a semnat un contract cu formatia din liga a doua: "Actele au fost semnate in aceasta dimineata prin fax. Confirm ca este deja jucatorul lui Alicante".

"Exista interes din partea mai multor cluburi din strainatate pentru transferul lui Ionel Danciulescu, printre care si Alicante. Dar, deocamdata nu tratam cu nimeni pentru ca avem doua meciuri foarte importante. Poate in perioada de intrerupere a campionatului, dupa ce vom cunoaste si pozitia lui Danciulescu. E posibil sa plece dupa meciul cu Steaua doar daca ne vom intelege cu unul dintre cluburile interesate de el", a declarat Nicolae Badea, potrivit Mediafax.

Informatia a fost confirmata si de Victor Becali: "Este adevarat, Dinamo poarta negocieri cu Hercules Alicante pentru transferul lui Ionel Danciulescu. Jucatorul si-a exprimat dorinta de evolua la Hercules, iar acum vom discuta celelalte detalii, salariu, durata contractului si altele", a mentionat impresarul pentru NewsIn, citat de gsp.ro.

Update: „Actele au fost semnate in aceasta dimineata prin fax. Confirm ca este deja jucatorul lui Alicante. Il stiu pe Danciulescu din Romania, e un jucator pe care-l cunosc bine. Va face treaba buna la noi”, a declarat pentru Adevarul Esteban Vigo, fostul antrenor al dinamovistilor.