Dinamo a plecat, miercuri, spre Cehia unde va intalni in partida-retur pe Slovan Liberec. Amendati cu 50.000 euro si disputarea urmatoarelor trei meciuri fara spectatori, "cainii" sunt optimisti si cred ca pot intoarce rezultatul de 3-0 pentru cehi. "Ne trebuie patru goluri, nu avem nimic de pierdut si cred ca pot aparea oricand surprize placute", a spus Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

"Suntem increzatori pentru ca in cupele europene oricand pot aparea surprize placute, mingea este rotunda si mergem sa ne jucam pana la capat ultima sansa. Eu cred ca Dinamo are potential sa se califice, dar nu va fi foarte usor, pentru ca Slovan este o echipa destul de buna.

Ne trebuie patru goluri, meciul va fi foarte greu. In primul rand trebuie sa fim atenti sa nu primim niciun gol, asta e cea mai mare problema in cupele europene, si apoi sa incercam sa marcam cat mai multe goluri. Noi nu mai avem nimic de pierdut si de aceea vom incerca sa profitam de aceasta ultima sansa. Sanctiunea data de UEFA nu are nicio legatura cu meciul de maine", a adaugat Ionel Ganea.

Returul dintre Slovan si Dinamo se va juca, joi de la 20.30, in direct pe Antena 1 si live-text pe HotNews.ro.