Nicolae Dica a inscris doua goluri extraordinare pentru echipa antrenata de Oleg Protasov si a adus victoria lui Iraklis in fata lui Panthrakikos, echipa condusa de Ilie Dumitrescu, scor 2-1. De altfel, golul lui Panthrakikos a fost marcat tot de un roman, Marius Mitu.

"Intr-adevar, am reusit sa marchez doua goluri spectaculoase, am primit multe felicitari dupa joc pentru executiile mele. E extraordinar pentru mine, mai ales ca in ultimul an nu am jucat mai deloc. Imi doresc sa joc la fel de bine si pe viitor, pentru ca visez sa revin la echipa nationala. In tot acest timp, m-am gandit mereu la nationala, astept clipa cand voi juca din nou. Chiar m-a sunat cineva de la lotul national acum vreo trei saptamani, nu Razvan Lucescu, si asta mi-a dat multa incredere", a declarat Dica pentru NewsIn, citat de sport.ro

Reusitele lui Dica au venit dupa doua suturi plasate perfect de fostul stelist, ambele din afara careului de 16 metri. Mai mult, romanul a mai ratat o ocazie imensa de la 6 metri, lovind gresit cu capul o minge centrata perfect.

Vezi aici bijuteriile lui Nicolae Dica