Exista viata si dupa Liberec: Dinamo castiga in fata celui mai solid candidat la titlu, CFR Cluj, printr-un gol fabulos semnat de Marius Niculae - in minutul 79, in plina dominare ardeleana, "Sageata" a inventat un sut exceptional din afara careului, fara pendulare, aruncand mingea sub transversala. Niculae trebuie sa imparta prima de victorie cu fundasii centrali, portarul Dolha si cu... bara din dreapta, cea care a evitat golul egalarii in ultimul minut (la sutul lui Emil Dica).

"Daca nu ar juca tot timpul sub o asemenea presiune, Dinamo ar fi mult mai eficienta si mai spectaculoasa. Dar asta e situatia, trebuie sa acceptam ca sunt atatea pretentii de la noi. Astazi, jucatorii au inteles ca indiferent de problemele aparute dupa jocul cu Slovan, trebuie sa ne facem datoria. Returul cu Liberec? S-au mai vazut minuni in fotbal!" - Dario Bonetti, antrenor Dinamo.

"Dupa cum s-a jucat in special in a doua repriza, cand am avut ocazii mari, infrangerea este nemeritata. Ei au dat gol la primul sut pe poarta. Meritam mult mai mult" - Bogdan Mara, mijlocas CFR Cluj.