Steaua il invinge cu noroc pe Dorinel Munteanu la Galati, scor 1-0, dupa o partida in care galatenii s-au intrecut in ratari la poarta lui Zapata. Steaua si-a pastrat obiceiul si a inscris in repriza secunda prin Romeo Surdu (`57). Vestea proasta pentru Bergodi este ca nu-l va putea folosi pe Bogdan Stancu in derby-ul cu Dinamo - stelistul a fost eliminat pentru doua faulturi lipsite de fair-play.

Cu acesta victorie Steaua face 7 puncte, in timp ce Otelul lui Dorinel Munteanu pierde al doilea meci la rand, cu acelasi scor, si ramane cu 4 puncte.

Gigi Becali, patronul Stelei: "Noi am jucat fotbal frumos, dar daca era altul in locul lui Szekely aveam vreo 3, 4 la 0, dar asta e. Sunt extraordinar de multumit de jucatori, iar Andrei Ionescu a fost demential, dar sa nu si-o ia in cap. Sa stea si Szekely ca sa avem un lot mai numeros. Iacob se vede ca are calitati, dar nu are inca barbatia aia a lui Onicas. Nu-i problema ca lipseste Stancu in meciul cu Dinamo, ne descurcam noi. Sunt bucuros ca am luat 3 puncte in deplasare, dar asta nu e Steaua pe care o vreau eu" (sport.ro)

Cristiano Bergodi: "Am obtinut o victorie importanta aici, la Galati, unde se va castiga greu in acest campionat. Am facut un meci remarcabil, baietii au avut caracter si personalitate, iar dupa ce am ramas in 10 oameni, adversarul nu a mai avut nicio ocazie. Incepe sa ma deranjeze ca atacantii iau cartonase roşii si ramanem mereu in 10. O sa propun amenzi pentru cei care sunt eliminati asa de usor"(gsp.ro)

Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati: "Fotbalul nu este drept. Astazi am pierdut trei puncte. Otelul a avut ocazii, a condus meciul, dar rezultatul este, din pacate, al Stelei. Ei au speculat una din putinele ocazii pe care le-au avut. Nu pot sa nu-mi felicit baietii pentru determinare, dar ne-a lipsit ce e mai important in fotbal, golul. La cate ocazii ne-am creat, trebuia sa marcam 2-3 goluri. Mergem inainte, n-avem ce sa facem"(gsp.ro)

Echipele probabile:

Otelul: Kolev - Rapa, S. Costin, Jelev, Siminic - L. Iorga, Giurgiu - Antal, Salagean, G. Paraschiv - M. Matei.

Rezerve: Baotici, S. Ilie, Sarghi, N'Kongue, Perendija, Ibeh, Axente

Antrenor Dorinel Munteanu

Steaua: Zapata - Ninu, Tudose, Baciu, P. Marin - Szekely, A. Ionescu, A. Iacob, B. Nicolita - B. Stancu, Surdu.

Rezerve: Tatarusanu, Golanski, Grzelak, Ochirosii, Ghionea, Onicas, Bibiskov.

Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul dintre Otelul - Steaua va fi arbitrat la centru de Istvan Kovacs.