Dinamo - Slovan Liberec s-a transformat dintr-un meci de cupa europeana intr-un scandal rusinos pentru Romania - in minutul 88, la 2-0 pentru cehi, suporterii dinamovisti au rupt gardurile si au patruns pe pista de atletism a terenului din Stefan cel Mare. Imediat, arbitrul a oprit partida si cel mai probabil Dinamo va pierde cu 3-0 meciul cu Slovan la masa verde.

Nu este prima abatere a suporterilor "cainilor" in Europa. In septembrie 2008, Comisia de Disciplina a UEFA a amendat clubul Dinamo cu 20.000 de franci elvetieni si un ultim avertisment dupa ce fanii dinamovisti au provocat incidente la meciul din Cupa UEFA cu NEC Nijmegen. Atunci, oficialii din Stefan cel Mare s-au temut ca Dinamo sa nu fie exclusa din cupele europene.

Dumitru Dragomir, presedinte LPF: "De trei ani de zile tot atrag atentia asupra acestor probleme cu suporterii. Ei nu inteleg ca aceasta este o competitie sportiva. Totul se intampla cu aceeasi huligani, aceeasi sefi de galerie. Dinamo va fi data afara din Europa ani de zile de acum inainte!"(DigiSport)

Ionut Lupescu: "Stewarzilor cred ca li se va da o imputernicire mai mare, pentru ca nu se poate asa ceva, trebuie sa intervina. Degeaba dam amenzi si sanctiuni foarte drastice, daca organele statului nu fac legea mai dura pentru astfel de incidente la evenimentele sportive. Trebuie ca lumea sa stie de frica autoritatilor. Cred ca ar trebui si ca masurile de securitate de la stadion sa fie innasprite. Dinamo risca o amenda si alte sanctiuni foarte, foarte drastice. Sunt recidivisti dupa episodul Nijmegen"(Telesport)

Gigi Netoiu: "Am spus de mai mult timp ca domnul Badea va duce la desfiintare clubul Dinamo. Cum adica de ce e vina lui? Pai, el conduce clubul. Chiar daca nu sunt de acord cu manifestările suporterilor, pot spune ca e normal faptul ca rabdarea lor a ajuns la capat. Badea este vinovat suta la suta, el a avut ultimul cuvant in absolut orice decizie, el a distrus Dinamo"(gsp tv)

Cum s-au marcat golurile:

min 84 GOL Slovan Liberec: Blazek patrunde in careu, Tamas greseste si cehul il dribleaza si pe Dolha si duce scorul la 2-0

min 5 GOL Slovan: Liska inscrie cu o lovitura de cap in palsa laterala a lui Dolha;

Echipele de start

Dinamo: 12 Dolha, 3 Pulhac, 6 Rus, 9 Niculae, 10 Danciulescu, 20 Cristea, 21 Grigore, 22 Torje, 25 Scarlatache, 29 Ndoye, 30 Tama;

Rezerve: 23 Matache, 4 Moti, 7 Zicu, 8 Bostina, 14 Molinero, 17 Cristea, 99 Niculescu

Antrenor: Dario Bonetti

Slovan Liberec: 1 Hauzr, 8 Liska, 10 Gecov, 11 Holenak, 15 Keric, 18 Dockal, 19 Vulin, 21 Dejmek, 22 Coric, 23 Papousek, 32 Gebreselassie;

Rezerve: 16 Zlamal, 2 Kelic, 6 Vacha, 12 Bosancic, 17 Janu, 26 Martan, 28 Blazek;

Antrenor: Ladislav Skorpil