Aron Huzu si vicepresedintele CCA, Dan Lazarescu, si-au dat demisia de la Comisia Centrala a Arbitrilor dupa ce Comitetul Executiv al FRF a decis, miercuri, sa aduca arbitri straini la o parte din meciurile din Liga 1. In locul lui Huzu a fost numit fostul arbitru Vasile Avram.

"Joi, s-a intrunit Comitetul de Urgenta al FRF, care a decis ca noul presedinte al CCA sa fie Vasile Avram. Delegarile pentru etapa a IV-a a Ligii I le va face noul presedinte", a spus Kassai, potrivit Sport.ro.

"Am fost anuntat de catre Mircea Sandu ca voi fi noul presedinte al CCA. Mi s-a comunicat ca s-a dizolvat fosta conducere a CCA. Nu imi e teama la ce ma inham. Mandatul meu va coincide cu cel al presedintelui FRF Mircea Sandu, pana in aprilie anul viitor", a spus Avram pentru Newsin, citata de Gsp.ro.

"Sunt de acord cu ce a hotarat Comitetul Executiv in privinta arbitrilor straini, chiar daca poate nu imi convine. Nu cred ca aceasta problema va dura foarte mult, poate nici un an. Voi fi de acord cu aceasta problema doar daca va fi considerata ca un schimb de experienta. Delegarile la liga a doua si a treia s-au facut de vechea conducere a CCA, insa cele de la Liga I inca nu s-au facut, nu stiu de ce. O sa merg si eu la Mogosoaia sa facem aceste delegari cat mai rapid", a adaugat Avram.