Slovan Liberec, adversara lui Dinamo din play-off-ul Europa League, a aterizat, miercuri, la Bucuresti. "Putem trece mai departe, Dinamo nu e favorita", a avertizat jucatorul cehilor Theoodor Selassie. Cehii sunt optimisti inainte de intalnirea cu jucatorii lui Bonetti, insa "cainii" sunt rezervati in ceea ce priveste partida de joi. "Suntem increzatori dupa meciul de la Ceahlau, dar joi o sa fie foarte greu. E ultima sansa sa prindem Europa", a spus Gabi Tamas.

Theodor Gebre Selassie, Slovan Liberec: "Nu stim mai nimic despre Dinamo, dar acest lucru nu inseamna ca romanii sunt favoriti la calificare. Putem trece mai departe, ne dorim sa scoatem un rezultat bun la Bucuresti pentru a ne usura viata in retur".

Dario Bonetti, antrenor Dinamo:"Nu e important ca am castigat cu Ceahlaul, acum e vorba de alt meci, e o partida dificila si importanta, pe care ne dorim sa o castigam. Nu-i nimeni favorit la acest meci, ne intereseaza doar jocul nostru. Slovan este o echipa puternica, are mare experienta internationala, dar trebuie sa ne impunem. Este foarte important sa ne impunem pe teren propriu, nu conteaza scorul, dupa aceea vom vedea ce vom face in deplasare. Va fi mult mai dificil jocul retur fata de partida tur"(fcdinamo.com)

Gabi Tamas, Dinamo: "Le-am cerut suporterilor sa fie alaturi de noi, sunt convins ca stadionul va fi plin la meciul cu Slovan. Suntem increzatori dupa meciul cu Ceahlaul, dar joi o sa fie greu, e singura noastra sansa de a mai intra in Europa. Vrem sa demonstram ca suntem o echipa mare. Dupa ce sezonul trecut am pierdut tot intr-o saptamana, e normal ca acum sa vrem sa ne luam revansa!"

Ousman N’Doye, Dinamo:"Suntem pregatiti, va fi un meci foarte greu, suntem foarte determinati. Nu conteaza ca am invins la Ceahlaul, acum e alt meci, cu alta incarcatura. Nici nu ma gandesc sa pierdem acest meci, ma gandesc mereu la victorie!"

Slovan Liberec va sustine antrenamentul oficial in Stefan cel Mare, miercuri seara. Sedinta de pregatire va fi deschisa presei timp de 15 minute.