Stelistii au sustinut o conferinta de presa inainte de partida cu St. Patrick`s, unde antrenorul Bergodi isi avertizeaza jucatorii. "E cel mai important meci de pana acum. Daca nu castigam in Ghencea, ne scad sansele sa intram in grupe", a spus italianul, care a adaugat ca isi respecta foarte mult oponentul de joi.

Cristiano Bergodi: "Acest meci e foarte important pentru noi pentru ca ne apropiem de grupele Europa League. Toti stim ca trebuie sa facem un meci mare. Suntem ca de obicei pregatiti pentru acest meci si avem incredere pentru ca trebuie sa castigam. Probabil e cel mai important meci de pana acum. Daca nu reusim sa castigam ne scad sansele sa intram in grupe. Pentru o echipa cu jucatori tineri si noi si antrenor nou, e foarte important sa trecem de St. Patrick's.

"Avem respect pentru adversarii nostri, daca au intrat in play-off inseamna ca au valoare. Au eliminat echipe din Rusia, respectam asta. Speram sa repetam meciul tur cu Motherwell, nu ca la retur, atunci am inceput slab meciul. Poate fi dificil sa trecem de ei, chiar daca nu i-am urmarit foarte mult. Noi speram sa reusim si sa le citim imediat jocul. Baietii nu au probleme, chiar daca nu ii cunoastem prea bine. Noi incercam sa ne impunem jocul, asta e important pentru noi" (sport.ro).

Romeo Surdu, Steaua: "Speram sa rezolvam dubla cu irlandezii inca de acasa, asa cum am facut-o si cu Ujpest si Motherwell. Avem un joc combinativ, cu pase pe joc, terenul nu ne ajuta".(sport.ro)