Nemtii de la Stuttgart au aterizat la Timisoara, luni dupa-amiaza, pentru meciul-tur din play-off-ul Ligii Campionilor, anunta analogtv.ro. "Avem sanse foarte mari sa ne calificam", a spus Cacau. De altfel, jucatorii antrenati de Markus Babbel sunt extrem de optimisti ca se vor califica in grupele Ligii in dauna banatenilor lui Sabau.

"Cred ca avem sanse mari sa ne calificam. Daca vom avea o echipa scurta, cred ca vom face un joc bun aici. Nu am vazut meciul cu Sahtior, dar avand in vedere ca Timisoara s-a calificat mai departe, sunt sigur ca vom avea si noi un meci dificil. Abia dupa aceasta dubla ne putem gandi la grupele Ligii Campionilor", a spus Cacau potrivit analogtv.ro.

"Partida cu Stuttgart e ca o finala, putem intra in grupe, trecem printr-o perioada buna. E un meci important pentru noi, pentru oras, intalnim o echipa puternica, cu experienta bogata, dar si noi ca o echipa mica si fara experienta avem sansa noastra. Va trebui sa luptam cu ambitie, ca si cu Sahtior si sper sa ne calificam. Fiecare va trebuie sa faca ce stie ca are de facut, sa aratam multa inteligenta", a spus si Sabau.