CFR Cluj s-a impus cu greu pe teren propriu in fata Otelului Galati, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 70, cand Traore i-a "deranjat paianjenul" lui Kolev cu un sut de exceptie din afara careului. Ocaziile clujenilor nu au lipsit, dar defensiva de Otel a lui Dorinel Munteanu si-a facut datoria. Galatenii au fortat egalarea pe final de meci, insa fara prea mult noroc.

Fara Trica, Culio, Cadu, Deac si Dubarbier in echipa, clujenii au avut probleme in a trece de apararea galateana. Kone s-a jucat cu ocaziile in prima repriza si Otelul a rezistat pana la pauza.

Conceicao risca si intoduce inca doi atacanti pe teren: Traore si Leao. Mutarea inspirata va da roade abia in minutul 70. Traore a marcat dupa un sut excelent din afara careului direct in vinclul portii lui Kolev. Clujenii au mai incercat in repetate randuri sa marcheze, dar fara sansa. Galatenii au incheiat meciul in atac, cu doua lovituri de la colt, insa Antal a centrat de fiecare data prea lung. Otelul a inregistrat prima infrangere din acest sezon, iar bilantul CFR-ului e multumitor: sapte puncte din noua posibile.

Dorinel Munteanu:"Am intrat cu prea mult respect pentru adversar in teren. Imi felicit jucatorii pentru daruire, dar simt ca am fi putut obtine mai mult. Nu stiu ce sa spun despre arbitraj. Chiar daca s-a simtit o tenta pro-gazde, cred ca nu putem invoca asta drept scuza. Ironiile fanilor? Nu ma intereseaza, sa scrie ce vor! Asta e respectul unora care au uitat ce am facut si cine sunt". (gsp.ro)

Antonio Conceicao: "Sunt foarte fericit de rezultat, m-a multulmit in special concentrarea echipei. S-a vazut atitudinea jucatorilor mei, cred ca asta a creat diferenta in partida de azi. De cand am inceput, au fost meciuri intense, dar echipa merge tot mai bine, jocul este in crestere si multa lume spune ca CFR joaca cel mai bun fotbal din Romania. Ne cream multe ocazii si reusim sa invingem. Echipele care joaca impotriva noastra se apara pe doua linii si sunt foarte putine spatii". (prosport.ro)

Echipe de start:

CFR Cluj: Nuno Claro, Tony, Muresan, Alcantara, Panin, Mara, Peralta, Dani, Edimar Fraga, Leao, Y.Kone

Otelul Galati: Kolev, Rapa, Costin, Jelev, Siminic, Mojsov, Giurgiu, Antal, Salagean, Paraschiv, Axente