Adi Mutu a dat un interviu cotidianului italian Corriere dello Sport, unde a vorbit despre decizia Tribunalul de Arbitraj Sportiv in procesul contra lui Chelsea, informeaza site-ul violanews.com, citata de Mediafax. "Sunt o victima a celor de la Chelsea", a comentat Mutu, care trebuie sa plateasca clubului londonez 17 milioane de euro.

"Sunt o victima. Primele doua zile dupa ce s-a anuntat decizia TAS au fost foarte grele. Apoi, datorita colegilor mei, clubului, staff-ului tehnic si oamenilor din jurul meu m-am concentrat asupra fotbalului, asupra dorintei mele de a-mi revarsa furia in teren. Simt ca mi s-a facut o nedreptate", a spus Mutu intr-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport si citat de violanews.com.

"Nu stiu daca ar fi mai bine sa ma intalnesc cu cei de la Chelsea, vom vedea. Avocatii mei se ocupa de tot, am incredere totala in ei. Batalia noastra continua, nu s-a sfarsit. Si vrem sa devina si batalia asociatiilor de fotbalisti, este un caz care ne priveste pe toti", a explicat Mutu.

Decizia celor de la TAS l-a ambitionat si mai mult pe Adi Mutu, care vrea sa faca spectacol in noul sezon din Seria A cu Fiorentina. "Vreau sa le daruiesc celor care au fost alaturi de mine pe cel mai bun Mutu din ultimii ani. Nu pe cel din sezonul trecut, cand mi s-au intamplat multe. Pe adevaratul Mutu. In sezonul viitor pe teren va fi un Mutu cu o dorinta imensa de a le darui oamenilor ceea ce ei mi-au oferit mie. Respect, afectiune, caldura. O voi face pentru ca merita, o voi face pentru ca in teren si in viata duc batalia cea mai importanta si intentionez sa o castig", a incheiat Mutu.