Meciul pentru nationala Romaniei a lasat urme in lotul Universitatii Craiova. Accidentat in prima repriza a amicalului cu Ungaria, Ovidiu Dananae va lipsi cel putin trei saptamani, timp in care va trebui sa stea in carje.

“Am efectuat RMN-ul astazi. Mi-au spus ca sunt niste firicele rupte la menisc, insa doctorii au spus ca la prima vedere nu ar fi nevoie de operatie, sper sa revin cat mai repede. Nu trebuie sa fortez si trebuie sa stau trei saptamani in carje. Asta este, poate ca trebuia sa bag alunecare in acel moment, dar acum totul este de domeniul trecutului. Voi fi alaturi de coechipierii mei ori de cate ori voi avea ocazia, atat in tribune, la meciurile de acasa, cat si in fata televizorului, la cele din deplasare si am incredere in cei care ma vor inlocui”, a declarat Dananae, potrivit site-ului oficial al Universitatii Craiova.

Fundasul Universitatii Craiova a debutat la echipa nationala in amicalul cu Ungaria, dar a evoluat doar 39 de minute, deoarece s-a accidentat dupa o confruntare cu Dzsudzsak.