Bogdan Lobont va semna un contract cu formatia italiana AS Roma, potrivit editiei de vineri a publicatiei Corriere dello Sport. Dinamovistul, aflat in perioada de recuperare dupa accidentarea din luna aprilie a acestui an, se afla la Roma pentru a efectua vizita medicala, sustine aceeasi sursa.

Entorsa la genunchiul drept si ruptura la ligamentul incrucisat anterior - acesta a fost verdictul dat de medici dupa accidentarea lui Lobont din partida cu Gloria Bistrita din Liga 1. Dinamovistul a fost operat intr-o clinica din Belgia, dupa care a urmat perioada de recuperare. AS Roma s-a aratat interesata de serviciile romanului si, potrivit presei italiene, Lobont va semna un contract pe doi ani cu AS Roma.

"Un nou obiectiv pentru AS Roma: Lobont , fost portar al echipelor Fiorentina si Ajax, se afla la Roma pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna un contract cu AS Roma", anunta mediagol.it, citand articolul din Corriere dello Sport.

Bogdan Lobont s-ar putea intoarce, astfel, in Serie A, dupa ce in sezonul 2006-2007 a fost rezerva lui Frey la Fiorentina.

UPDATE: Victor Becali infirma transferul lui Lobont la AS Roma: "Sunt numai inventii cu transferul lui Lobont la Roma. El se recupereaza la o clinica a lui AS Roma, insa doar pe baza unei relatii foarte bune pe care o avem cu clubul italian. Ei i-au dat voie sa se antreneze la baza lor atat timp cat echipa nu face antrenamentele acolo. Cine isi permite sa dea multi bani pe un jucator care se recupereaza dupa o accidentare grava? Prioritatea lui Lobont in acest moment este sa se refaca dupa accidentare, nu sa se transfere. Daca el nu se accidenta in primavara, se punea problema sa plece la o club puternic. Lobont nu a fost niciodata in atentia Romei. Lobont este recunoscator clubului Dinamo si nu vrea sa se transfere asa usor. Cand avea probleme la Ajax, Dinamo i-a intins o mana si a reintrat in circuitul fotbalului mare. Cand nu apara la Fiorentina, Dinamo l-a adus iar, si el si-a revenit din nou. El are echipa, pe Dinamo, nu i se cauta echipa". (Newsin, citat de gsp.ro)