Tricolorii sunt optimisti inainte de partida amicala cu Ungaria, Ciprian Marica fiind de parere ca Romania trebuie sa arate la Budapesta ca are valoare. "Am venit aici ca sa castigam. Speram ca diseara sa-i dedicam victoria lui Marian Cozma", a precizat atacantul celor de la Stuttgart.

"Am venit aici sa castigam. E un test important, vrem sa demonstram ca avem valoare. E un meci amical, dar la nationala trebuie sa castigi toate meciurile. Vrem sa invingem in Ungaria pentru a intretine o atmosfera buna. Stati linistiti, vom castiga! Mutu e important pentru nationala, dar daca e accidentat, nu poate veni. Speram ca diseara sa-i dedicam victoria lui Marian Cozma", a declarat Ciprian Marica la gsptv.

"Le prevad un viitor mare celor doi portari tineri. Au demonstrat ca au valoare in cupele europene. Gigel Bucur este un atacant foarte periculos, are viteza si are executii bune. Doar o minune ne-ar putea duce la campionatul mondial. Jucam la victorie peste tot si vedem ce-o sa iasa. Suporterii nostri nu au venit pentru ca mereu au fost probleme aici", a spus Dani Coman la gsp tv.

Partida amicala dintre Ungaria si Romania (disputata in memoria lui Marian Cozma, ucis intr-un local din Veszprem) va avea loc miercuri, de la ora 21:00, si va fi transmisa in direct de ProTv si Live Text de HotNews.ro.