Nu a apucat sa debuteze intr-un meci oficial in tricoul Stelei, dar se confrunta deja cu primele probleme medicale - are un picior mai scurt, dupa cum a declarat patronul Gigi Becali. Cristi Tanase a reprezentat transferul verii in Liga 1, dar acum mutarea este oarecum pusa in umbra de aceasta descoperire a medicilor.

"Tanase are un picior mai scurt. Are nevoie de un control medical sa vedem daca acea accidentare de la muschi este din cauza piciorului. Eu i-am zis lui Penescu . Nu stiam de problemele medicale ale lui Tanase inainte sa semnam contractul", a declarat Gigi Becali intr-o interventie la gsptv.

"In momentul in care i s-a facut controlul lui Cristi Tanase, s-a descoperit o diferenta foarte mica intre lungimea picioarelor. Dupa ce vom avea rezultatele oficiale ale analizelor, vom inregistra contractul la Federatie", a declarat Valeriu Argaseala (gsp.tv).

In varsta de 22 de ani, Tanase a bifat 41 de partide in Liga 1, reusind cinci goluri. De asemenea, pitesteanul a imbracat de patru ori tricoul echipei nationale a Romaniei, reusind un gol (impotriva Austriei la Klagenfurt).

Mijlocasul le va aduce pitestenilor 1,8 milioane de euro si 50% dintr-un viitor transfer, Cristi fiind ultimul produs de export al formatiei din Trivale.