50.000 de fani s-au strans duminica la stadionul "Cornella-El Prat" pentru a-i aduce un omagiu lui Daniel Jarque, capitanul celor de la Espanyol Barcelona decedat la numai 26 de ani. "Vei fi mereu capitanul nostru", au strigat suporterii cu ochii in lacrimi. Fundasul a fost rapus de o criza cardiaca suferita in timp ce se afla in cantonament in Italia cu echipa, informeaza Marca.

"Dani, mereu cu noi" sau "Vei fi mereu capitanul nostru", sunt doar cateva dintre mesajele fanilor pentru cel care era un adevarat idol la Barcelona.

Sustinatorii echipei Espanyol si-au manifestat dorinta ca numele stadionului sa fie modificat in Daniel Jarque, iar tricoul cu numarul 21 sa fie retras definitiv.

"Era un exemplu de munca, modestie si putere. Este greu de explicat ce simtim acum", a spus Alberto Ariza, presedintele asociatiei de suporteri ai lui Espanyol.

Jarque a evoluat numai la Espanyol, bifand 173 de prezente in Primera Division. De asemenea, fostul fotbalist a castigat Cupa Spaniei in 2006 si a disputat finala Cupei UEFA in 2007, pierduta in fata echipei FC Sevilla.

Daniel Jarque a decedat in cursul zilei de sambata, la numai 26 de ani, din cauza unui atac de cord suferit in Italia, acolo unde Espanyol Barcelona efectua un stagiu de pregatire.

Fanii lui Espanyol sunt distrusi dupa pierderea capitanului: