Poli Timisoara - FC Timisoara si Otelul - Ceahlaul sunt celalate doua meciuri care inchid duminica etapa cu numarul 2 a Ligii 1. Timisorenii au zburat pana la Iasi cu gandul la performanta extraordinara pe care au reusit-o in Liga Campionilor. Tocmai aceasta deconcentrare il ingrijoreaza pe Ioan Ovidiu Sabau inainte de intalnirea cu iesenii lui Petre Grigoras.

Nu putem sta sa sarbatorim la nesfarsit. Putem strica totul daca nu ne concentram la fel si in campionat. Eu sper totusi ca elevii mei au inteles mesajul si la Iasi vor da totul. Inca sunt foarte multe lucruri de pus la punct la echipa. Le-am spus ca la Iasi trebuie sa alergam mult pentru a castiga. Ne astepta un joc greu in fata unei echipe ce nu isi permite inca o sincopa dupa esecul din runda inaugurala cu Rapid"(agenda.ro), si-a avertizat Ovidiu Sabau jucatorii.

"Mergem acolo sa castigam. Vom intra pe teren sa luam cele trei puncte. Nu ne gandim inca la confruntarea cu Stuttgart, pana atunci mai avem doua jocuri importante in Liga I si trebuie sa le castigam", a spus si Arman Karamyan.

Petre Grigoras, antrenor Poli Iasi: "Am incercat in aceasta saptamana sa uitam cat mai repede insuccesul cu Rapid. Sper ca acel meci sa fi fost doar un accident. Ne-am pregatit bine pentru meciul cu Timisoara, cred eu. Pentru a bate Timisoara, trebuie sa alergam mai mult ca ei. Diferenta de valoare e clara in favoarea lor si de aceea noi trebuie sa fim mai buni la capitolul determinare".

Partida dintre Poli Iasi si Timisoara va avea loc duminica, de la ora 19.00 pe Digi Sport si va fi arbitrata de o brigada formata din Sebastian Coltescu, Cristian Nica si Adrian Ghinguleac.

Tot duminica, incepand cu ora 18.00 in direct pe Gsp tv, are loc intalnirea dintre Otelul si Ceahlaul. Echipa antrenata de Dorinel Munteanu vine dupa o victorie la limita (1-0) obtinuta in prima etapa in fata lui Inter Curtea de Arges, in timp ce moldovenii de la Ceahlaul vor sa faca uitata infrangerea din fata Stelei (2-0).