Jucatorii de la Unirea Urziceni i-au mai descretit fruntea lui Dan Petrescu dupa esecul usturator din prima etapa de la Cluj si au invins cu 1-0 pe Rapid. Paduretu a marcat singurul gol al partidei in minutul 13. Giulestenii au alergat dupa egalare insa Spadacio, Cesinha si Herea au trecut de nenumarate ori pe langa gol, exasperandu-l pe Viorel Hizo.

Derby-ul de la Urziceni nu a fost lipsit de incidente in tribune, Mihai Stoica cerand jandarmilor sa scoata din stadion un grup de fani ai Rapidului aflati in spatele bancii de rezerve a Urziceniului.

Viorel Hizo, antrenor Rapid:"Este inadmisibil ce s-a intamplat astazi pe teren. Comisia Centrala a Arbitrilor trebuie sa analizeze acest meci din toate punctele de vedere. Este un circ total, tot ce a insemnat acest joc, este incredibil. Este o victorie nemeritata a Urziceniului. Am fost peste ei la toate capitolele, nu trebuia sa pierdem acest joc niciodata. Au fost faze similare tratate diferit" (gsp tv). Arbitrul acestei partide a fost Istvan Kovacs.

Costin Lazar, Rapid:"Nu era asa greu sa invingem echipa campioana. Am ratat mult, numai nesansa a facut sa nu castigam. Incepem sa ne dorim si noi arbitrii straini pentru ca nu ai ce vorbi cu arbitrii nostri. A fost ciudat sa-l vedem pe Maftei in echipa adversa" (gsp tv)

Vasile Maftei, Unirea Urziceni:"Normal ca ma bucur pentru cele trei puncte. A fost un meci frumos, ambele echipe au jucat bine, dar important este ca am castigat. Dupa 10 petrecuti in Giulesti e foarte greu, nu e la indemana oricui sa plece dupa atata timp si sa joace imediat cu echipa la care s-a lansat in fotbal. Am demonstrat ca avem o echipa puternica" (gsp tv)

Cu aceasta victorie, campioana en-titre a Romaniei obtine primele trei puncte din acest sezon. Rapid ramane cu cele trei puncte castigate in prima etapa impotriva lui Poli Iasi (scor 4-1).Click aici pentru clasament actualizat si rezultatele Ligii 1