Jim Gannon, antrenorul echipei Motherwell, este multumit de prestatia elevilor sai, tehnicianul fiind de parere ca echipa sa a fost peste Steaua timp de 70 de minute. "Ar fi trebuit sa intram cu 2-0 la pauza", a completat Gannon. Ros-albastrii au fost condusi cu 1-0, dar au castigat cu 3-1 pe terenul scotienilor, obtinand astfel calificarea in play-off-ul Europa League.

"70 de minute am fost echipa mai buna si acesta a fost lucrul pe care mi l-am dorit. Ar fi trebuit sa intram cu 2-0 la pauza. In cateva randuri arbitrul ar fi putut dicta penalty in favoarea noastra, dar prestatia lui a fost una modesta", a declarat Jim Gannon.

"Steaua este prin traditie echipa armatei romane, asa incat nu a fost intamplator ca au ridicat baricade in prima repriza, iar dupa pauza a scos artileria grea", se precizeaza in cotidianul The Herald.

"Curajoasa Motherwell nu a reusit sa compenseze diferenta de clasa dintre ea si Steaua", se scrie in The Telegraph.

Steaua a castigat cu 3-1 pe terenul lui Motherwell si a obtinut calificarea in play-off-ul Europa League cu scorul general de 6-1 (a fost 3-0 pentru echipa lui Bergodi in Ghencea).