Victoria din Ghencea cu 3-0 ii avantajeaza pe stelisti inainte de mansa a doua din turul al treilea preliminar al Europa League, dar ros-albastrii raman cu picioarele pe pamant si trateaza cu seriozitate partida de joi cu Motherwell. Fara Szekely, Toja sau Goian, antrenorul Cristiano Bergodi isi motiveaza restul lotului in fata unei echipe scotiene care este capabila de surprize.

Antrenorul echipei Motherwell, Jim Gannon nu-si depune armele si isi joaca ultima sansa in fata unei echipe a Stelei vizibil mai buna: "Nu pot sa le dau jucatorilor increderea ca vor rasturna rezultatul din tur. Daca vom avea un inceput bun si vom inscrie devreme meciul va reinvina. Acesta este singurul lucru la care putem spera. Ne pregatim pentru a fi mai buni decat in primul meci".

"Inca am emotii pentru partida cu Motherwell. Nu suntem deocamdata calificati. Motherwell isi va vinde scump pielea, pentru ca nu are nimic de pierdut", a declarat Valeriu Argaseala.

"Avem un avantaj mare din tur, Trebuie sa intram pe teren, sa nu riscam nimic si sa ne atingem obiectivul", a mentionat Petre Marin.

Echipe probabile:

Motherwell: Sutton, Slane, Forbes, Jennings, Coke, Humphery, Reynolds, Hutchinson, Craigan, Saunders, Ruddy

Steaua: Tatarusanu, Golanski, Tudose, Baciu, Ninu, Nicolita, Iacob, Ionescu, Grzelak, Stancu, Bibiskov