Mai sunt cateva ore pana la returul dintre FC Timisoara si Sahtior din preliminariile Ligii campionilor, iar Banatul fierbe! Peste 30.000 de fani si 500 de jandarmi sunt asteptati pe stadionul Dan Paltinisanu. "Ei sunt favoriti indiferent de scorul de la Donetk. Publicul va conta enorm", a avertizar Gigel Bucur, marcatorul celor doua goluri de la Donetk.

Desi au reusit sa inscrie de doua ori in meciul-tur, scor 2-2, timisorenii lui Sabau pleaca cu a doua sansa la calificare la casele de pariuri. De aceeasi parere sunt si jucatorii lui FC Timisoara: "Ei sunt favoriti indiferent de scorul din tur de la Donetk, cu toate ca noi am reusit un rezultat foarte bun acolo. Sunt cat se poate de realist. Numai cand ma gandesc la ce buget au, ma ia ameteala. E doar de cateva ori mai mare decat al nostru.

Nu trebuie sa ne aparam, pentru ca e periculos. Plus ca si publicul o sa ne sustina si o sa ne dea aripi, cum se spune. Partea proasta este ca Sahtior nu e o echipa pe care sa-ti permiti sa o ataci in permanenta. Trebuie sa fim echilibrati. Incercam sa ne facem jocul, ne jucam sansa. Trebuie sa fim la fel de motivati, concentrati si ce este mai important, sa avem o atitudine pozitiva.

Conteaza enorm publicul! Am inteles ca a fost nebunie la bilete si sper ca fanii sa faca o atmosfera extraordinara. In mod sigur ne vor ajuta. Vor fi al doisprezecelea jucator", a spus Bucur in Click.

Partida dintre FC Timisoara si Sahtior se va desfasura miercuri, de la 20.30, in direct pe Pro Tv si live-text pe Hotnews.ro.