Mircea Lucescu si Razvan Rat au vorbit marti la conferinta de presa despre returul cu FC Timisoara. "Nu vreau sa vorbesc despre un eventual esec la Timisoara. Vreti sa ma vedeti prin spitale?", a glumit antrenorul roman al ucrainienilor, care e convins ca nu va fi huiduit de suporterii banateni. "Avem toate motivele sa fim noi cei care se califica in Liga", a spus foarte hotarat si Rat.

"Cei de la Timisoara nu au ce sa schimbe in echipa. Ii stiu foarte bine. Sabau a facut o echipa foarte buna in stil italian in tur. Am ratat enorm in ultimele meciuri din situatii foarte clare.

Orice gol primit inseamna necalificarea. Trebuie sa fim foarte atenti. Publicul nu are de ce sa ma huiduie.

Nu vreau sa vorbesc despre un eventual esec la Timisoara. Vreti sa ma vedeti prin spitale? In tur a fost foarte greu. A contat foarte mult absenta lui Rat si a lui Cigrinski in primul meci. Cu Razvan in teren ar fi fost cu totul altceva.

Nu am vrut sa aduc Cupa UEFA in Romania. A fost o cupa castigata de o echipa din Ucraina. Razvan a vrut sa aduc Cupa in Romania insa eu m-am opus. Am fost premiati de presedintele tarii si asta a fost o mare onoare. Insa presedintele tarii vrea o echipa romaneasca sa castige acest trofeu", a spus Lucescu la conferinta de presa.

Razvan Rat, Sahtior: "Imi doresc sa ne calificăm, avem toate motivele sa jucam in acest an in Liga. Pe langa faptul ca suntem castigatorii Cupei UEFA, anul acesta inauguram noul stadion si avem o echipa foarte buna si de aceea e dorinta foarte mare sa jucam in Liga".

In tur, FC Timisoara si Sahtior au terminat la egalitate, scor 2-2.