Dupa 2-0 in partida tur, Vasluiul pregatit de Cristi Dulca este foarte aproape de calificarea in play-off-ul Europa League, Temwanjera si compania avand de luptat cu indarjirea cipriotilor de la Omonia, dar si cu canicula excesiva (la ora inceperii disputei vor fi in jur de 40 de grade Celsius). Partida dintre Omonia Nicosia si FC Vaslui va fi Live Text de la ora 19:00 pe HotNews.ro.

"Chiar nu ma tem de atmosfera ostila care ne asteapta in tribune. Mult mai mult mi-e frica de caldura din Cipru, sper sa trecem cu bine de acest soc", declara Gabriel Canu, fundas FC Vaslui (gsp.ro).

"Bine ca-l avem pe Temwanjera. El s-a nascut in Zimbabwe, la 40 de grade, asa ca este obisnuit cu o asemenea caldura torida", spune Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui.

Echipe probabile:

Omonia: Kotsolis - Alabi, Patsatzoglou, Davidson, Charalambous - Aguiar, Kaseke, Zlogar, Christofi - Zurawski, Aloneftis. Antrenor: Panagiotis Lemonis

FC Vaslui: Kuciak - Canu, Zubar, Luz, Buhus - Ljubinkovic, Genchev, Gerlem, Burdujan - Temwanjera, Wesley. Antrenor: Cristi Dulca.

Partida dintre Omonia Nicosia si FC Vaslui se va desfasura marti, de la ora 19:00, pe stadionul GSP, disputa fiind transmisa in direct de TVR 1.