Decizia TAS i-a imbogatit, teoretic, pe cei de la Chelsea cu 17,2 milioane de euro. Practic, Adrian Mutu nu are cum sa plateasca o asemenea suma. Singura pozitie a clubului londonez fata de decizia TAS a fost publicata in patru randuri pe site-ul oficial.

„Chelsea saluta decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de a respinge apelul lui Adrian Mutu si de a pastra penalitatea financiara dictata de catre Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA in favoarea clubului nostru. Aceasta decizie justifica toate actiunile noastre din acest caz", se arata in scurtul comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului Chelsea.

Suma de 17,2 milioane de euro pe care Mutu trebuie sa o plateasca este cea mai mare amenda pe care a primit-o vreodata un sportiv. Vestea nu a intarziat sa apara in publicatiile din intreaga lume, din Italia pana in Vietnam.

Marca: TAS respinge apelul lui Adrian Mutu

O Jogo: Adrian Mutu, obligat sa plateasca 17,2 milioane de euro catre Chelsea

Tin The Thao: Mutu, de doua ori rezistent

Football.fr: Mutu, indatorat pana-n gat!

Violaplanet: Mutu, moment de rascruce

The Guardian: Decizia TAS este un avertisment pentru orice sportiv care se gandeste sa foloseasca substante interzise

The Canadian Press: Mutu a fost calm, atat cat poate fi o persoana care primeste o asemenea lovitura

Vitalfootball.co.uk: Lui Mutu i-a fost respins apelul, dar intrebarea pe care toata lumea si-o adreseaza este: Ce sanse concrete are Chelsea sa recupereze o asemenea suma de bani?

Corriere Canadese: Mutu trebuie sa plateasca! Tas a ales varianta dura

ESPN Deportes: Va plati pentru propria sa greseala

Goal.com: Colegii de la Fiornetina il vor ajuta pe Mutu sa-si plateasca amenda