Rivalii europeni s-au intarit inaintea noului sezon, dar englezul Fernando Torres nu e speriat de competitie. Cu toate ca Realul a devenit din nou galactic prin transferurile din aceasta vara, jucatorul lui Liverpool mizeaza pe dominatia echipelor din Anglia: "Celelalte campionate mai au inca multe de invatat de la Premier League".

"Fotbalul englez este urmarit in toata lumea si nu numai datorita jucatorilor, ci si pentru istorie, traditii, incantarea multimii", isi incepe pledoaria Torres intr-un interviu acordat site-ului oficial al lui Livepool.

"Celelalte campionate au de invatat mult de la Premier League, chiar si cel din Spania. Madrid a semnat cu Kaka si Ronaldo, Barcelona ii are pe Xavi si Messi dar, pe bune, Premier League e cu mult inaintea lor", a adaugat Torres.

Spaniolul a declarat ca s-a indragostit de Liverpool si vrea sa puna osul pentru ca acesta sa devina din nou cel mai bun club din lume: "Am avut multe oferte de la alte cluburi, dar eu am fost intotdeauna atras de Liverpool, atat pentru reputatia sa si oamenii orasului, cat si pentru suporteri si istorie. Vreau sa ajut pentru a face din Liverpool din nou cel mai mare club din lume".