Timisoara a plecat neinvinsa de la Donetk, scor 2-2, dar cu toate acestea Mircea Lucescu este de parere ca formatia pe care o pregateste se va califica la finalul partidei de pe Dan Paltinisanu. "Suntem superiori Timisoarei. Am un singur lucru in gand, sa ne calificam", a precizat tehnicianul roman cu cateva zile inainte de returul din Banat.

"In tur, fundasii nostri au facut greseli din lipsa de concentrare. Daca eram mai atenti, inca din minutul 15 putea sa fie 4-0. Pentru noi nu conteaza stadionul pe care jucam, ci dorinta noastra de a merge mai departe, ca si calitatea jocului prestat, net superioara Timisoarei. Am un singur lucru in gand: sa mergem, sa jucam si sa ne calificam!", a declarat Mircea Lucescu citat de prosport.

"Va fi o atmosfera incendiara, mai ales in conditiile in care ei au o sansa de calificare. Asta s-ar putea sa fie si in favoarea noastra pentru ca vor trebui sa iasa la joc, nu vor mai putea sa faca ceea ce au facut la Donetk, adica sa se apere 90 de minute", a conchis Lucescu.

Partida dintre FC Timisoara si Sahtior se va desfasura miercuri, 5 august, de la ora 20.30, pe stadionul Dan Paltinisanu, disputa fiind transmisa in direct de Protv.