FC Vaslui a castigat partida tur pentru calificarea in play-off-ul Europa League cu scorul de 2-0 in fata Omoniei Nicosia, dar, potrivit tehnicienilor celor doua echipe, acest lucru nu inseamna mare lucru. Vasluianul Cristian Dulca ramane cu picioarele pe pamant si ii indeamna pe jucatorii sai sa nu se imbete cu apa rece. De partea cealalta, tehnicianul Omoniei nu e multumit de rezultat: "Scorul nu este tocmai corect, la cum au jucat cele doua echipe".

Takis Lemonis, antrenor Omonia Nicosia: "Scorul nu este tocmai corect, la cum au jucat cele doua echipe. Sunt satisfacut de modul cum s-au prezentat jucatorii pe teren. Vasluiul nu si-a creat nicio ocazie, dar acesta e fotbalul, si la nivelul acesta platesti cand gresesti. Mai avem cinci zile pana la meciul revansa, unde putem demonstra ca putem sa ne calificam. Nu putem vorbi despre cifre sau procente, dar cred ca sansele raman egale in continuare".

Cristian Dulca, antrenor FC Vaslui: "A fost un meci foarte dificil in fata unei echipe de traditie in fotbalul european. Am pregatit meciul respectand adversarul si contracarandu-i forta ofensiva. Ne asteapta un retur de foc la Nicosia. Ne-am creat multe ocazii in aceasta partida si putea fi si 3 sau 4-0, dar am si ratat. Omonia a mai avut si avantajul ca a jucat doua meciuri si a reusit sa se omogenizeze. Returul va fi altul si vom aborda meciul de la 0-0. 2-0 nu ma multumeste pe deplin. Trebuie insa sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu ne imbatam cu apa rece, pentru ca stim puterea Nicosiei, care poate reveni oricand".