FC Timisoara a obtinut o remiza importanta in fata Sahtiorului lui Lucescu, dar meciul retur se anunta unul de foc. Capitanul ucrainenilor crede ca experienta e de partea lor si calificarea in grupele Ligii Campionilor nu e decat o chestiune de timp. Mircea Lucescu nu a primit de ziua lui cadoul mult asteptat: victoria in fata Timisoarei, dar e convins ca echipa sa ar fi meritat victoria: Trebuia sa le dam sapte-opt goluri.

"Am inceput meciul bine. Am avut cateva ocazii, dar le-am ratat. Timisoara a avut doua suturi pe poarta care s-au transformat in doua goluri pe contra-atac. Sahtior e echipa mai buna. Mai avem un singur meci. Noi suntem detinatorii Cupei UEFA asa ca trebuie sa castigam in Romania. Va fi dificil, dar noi avem mai multa experienta. Daca vom juca bine si ne vom concentra mai mult decat azi totul va fi bine", a declarat capitanul Sahtiorului, Darijo Srna, potrivit site-ului oficial al echipei lui Lucescu.

Tomas Hubschman a mentionat ca o victorie in fata Timisoarei insemna cadoul perfect pentru ziua de nastere a antrenorului Lucescu: "Meciul a fost greu pentru ca Timisoara este o echipa buna. Nu cred ca absenta antrenorului Lucescu ne-a afectat, din contra, ne-a motivat: am vrut sa-i facem un cadou de ziua lui. Dar de sarbatori noi suntem ghinionisti. Daca primele 10 minute ale meciului ar fi fost mai bune pentru noi cred ca jocul ar fi fost mult mai usor".

"In primele minute ne-am creat foarte multe ocazii dar, probabil ca ne-a lovit vechea noastra boala. Daca nu inscrii, vei primi gol. Regula nu a fost incalcata. Pentru Timisoara 2-2 in deplasare este un scor foarte bun. Dar mai avem inca 90 de minute", a adaugat jucatorul Sahtiorului, Dmytro Chygrynskyy.

Romanul Razvan Rat nu a facut parte din lotul Sahtiorului pentru meciul cu Timisoara si e de parere ca echipa sa nu a facut un meci prea bun in prima mansa de calificare in Liga Campionilor: "Antrenorul ne-a avertizat asupra lui Bucur, dar nu am facut cel mai bun meci. Nu e bine ca am primit doua goluri. Sigur ca putem castiga la Timisoara. Va fi greu sub presiunea publicului de acolo, dar trebuie cu orice pret sa invingem".

Mircea Lucescu nu crede ca Timisoara se va putea apara timp de 90 de minute in partida retur si este increzator in sansele Sahtiorului: „Trebuia sa le dam sapte-opt goluri! Timisoara a aratat o buna organizare defensiva, nu si valoare superioara noua. Asta e, de ziua mea nu prea am castigat. Nu cred ca se vor putea apara 90 de minute in retur!"