Cu toate ca a fost lasat in vacanta de FC Barcelona pana pe data de 27 iulie, Lionel Messi s-a prezentat luni la antrenamentele campioanei Europei, informeaza Marca. "Aceasta hotarare a lui nu poate decat sa ma bucure", a declarat Pep Guardiola, tehnicianul catalanilor.

In varsta de 22 de ani, Messi va participa alaturi de coechipierii sai la stagiul de pregatire de langa Londra, catalanii urmand sa dea piept cu Tottenham si cu Al-Ahly in zilele de vineri, respectiv duminica.

De la aceste partide amicale vor lipsi in schimb Samuel Eto'o, fotbalist care este cu un picior in curtea lui Inter Milano, si Iniesta, care este in plin proces de refacere dupa o accidentare. De asemenea, Xavi, Pique, Busquets, Puyol si Alves vor veni mai tarziu la antrenamente pentru ca au evoluat la Cupa Confederatiilor.

"M-a surprins sa aflu ca-l voi avea la pregatiri mai repede. Aceasta hotarare a lui nu poate decat sa ma bucure", a declarat Guardiola in legatura cu decizia lui Messi de a reveni mai devreme din vacanta.