Suporterii echipei Ujpest Budapesta si-au facut simtita prezenta si pe drumul de intoarcere spre casa. Fanii inraiti care calatoreau cu trenul au aruncat cu diverse obiecte spre persoanele de pe peroanele din Deva si Simeria si au adus injurii cameramanilor aflati in statii.

"Suporterii echipei de Ungaria au aruncat cu lichide, doze de bere si bidoane cu bere si suc pe peroanele din statiile CFR Simeria si Deva, insa nimeni nu a fost ranit, ceea ce este foarte important. In continuare, ei vor fi insotiti pe tot parcursul drumului de fortele de ordine, iar alti politisti si jandarmi ii asteapta in fiecare din statiile CFR prin care trec", a declarat Vasile Hritac, seful Serviciului Politiei Transporturi Hunedoara, potrivit Mediafax, citat de prosport.ro.

Suporterii unguri au tras semnalul de alarma in statia CFR Alba Iulia si au incercat sa atace un grup de calatori care si-a aratat sustinerea pentru echipa Steaua. "Din cate am inteles, in Alba Iulia suporterii unguri au fost foarte agitati si a fost nevoie de interventia trupelor de ordine pentru a-i urca inapoi in tren. Nu stiu sa fi fost vreun calator de pe peron ranit", a mentionat comisarul Hritac.