Manchester United a fost nevoita sa anuleze meciul amical din Indonezia din cauza atentatelor cu bomba din Jakarta. Una dintre explozii a avut loc chiar in hotelul la care trebuia sa fie cazata campioana Angliei, asa ca siguranta jucatorilor lui Sir Alex Ferguson a trecut pe primul loc.

"Ca urmare a exploziilor din Jakarta - una chiar in hotelul la care echipa urma a fi cazata - si a sfaturilor primite, directorii au informat Asociatia de Fotbal din Indonesia ca nu vor putea lua parte la meciul din Jakarta in turneul Asia 2009", se arata in comunicatul celor de la Manchester United.

Manchester United a primit vestea imediat ce a aterizat la Kuala Lumpur. Sir Alex Ferguson s-a aratat dezamagit dar e convins ca aceasta e unica solutie pentru a-si proteja jucatorii: "A fost putin socant. Am primit vestea imediat ce am aterizat si e extrem de dezamagitor. Organizatorii au muncit foarte mult pentru a aduce pe Manchester United aici si e o dezamagire teribil de mare pentru ei. Nu se putea lua o alta masura pentru siguranta jucatorilor nostri".

"Suntem dezamagiti ca nu avem ocazia de a merge in Indonezia. Unul din lucrurile minunate de la acest club este ca ai sansa de a juca in diferite tari si sa-ti intalnesti fanii din intreaga lume", a declarat capitanul Gary Neville potrivit site-ului oficial al clubului.